İSTANBUL / EYÜPSULTAN - Şehit Öğretmenler Ortaokulu

REMZİ YAŞA - MÜDÜR YARDIMCISI

05.06.1975 yılında Erzurum´un Çat ilçesine bağlı Söbeçayır(Şilikan) köyünde dünyaya geldi.50. Yıl ilkokulu ve Erzurum Atatürk Lisesindnen mezun olduktan sonra Erzurum Atatürk Üniversitesi Fen Edebiyat Faültesi Matematik bölümü kazandı. En büyük gayesi Diş Hekimliği bölümü olduğundan okula devam etmeyip tekrar sınavlara hazırlandı. 1995 yılında kazandığı Kırıkkale Üniversitesi Fen Edebiyat matematik bölümünü 2000 yılında bitirerek, Ekim 2000´de İstanbul´a atandı. Mehmet Akif İlköğretim Okulu, Şişli Lisesi, Hacı Arif Bey İlköğretim Okulu ve İMKB Ticaret Meslek Lisesinde görevini icra etti halen Şehit Öğretmenler Ortaokulun´nda mesleğine devam etmektedir. Yusuf Ali ve Duru adında iki çocuğu bulunmaktadır.