İSTANBUL / EYÜPSULTAN - Şehit Öğretmenler Ortaokulu

TARİHÇE

OKULUN TARİHÇESİ : Akşemsettin Mah. Cengiz Topel Caddesi Emek Sk. No:1 adresinde bulunan okulumuz 04/10/1999 tarihinde eğitim-öğretime başlamıştır. Okulumuzun arsası İstanbul Büyük Şehir Belediyesi tarafından bağışlanmış olup, İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yaptırılmıştır.

Okul binasının yapılması ile birlikte okul çevresinde bulunan sitelerin oluşması hızlanmış ve bölgemiz hızla yerleşim alanı olarak gelişmiştir. Okulumuzun eğitim-öğretime açılması ile birlikte bölgede aranılan ve taktir edilen bir okul haline gelmiştir. Kuruluşundan kısa bir süre geçmesine ve mazisinin yeni olmasına rağmen okulumuz kaliteli eğitime büyük önem vermiş ve veli memnuniyetini başarı ile elde etmiş olan sıralı bir okuldur. Okulumuz 4 katlı betonarme Mega B Tipi Proje kapsamında yapılmıştır.

Yayın: 03.03.2015 - Güncelleme: 26.12.2019 11:07 - Görüntülenme: 2859